Tripomatic Fairytales – pealinna kõige muinasjutulisem pidu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tripomatic Fairytales peo reklaam
Tripomatic Fairytales peo reklaam Foto: Ööklubi 9/11

Seitsme maa ja mere taga asub üks muinasjutuline maa, kus kogu aeg elust rõõmu tuntakse ja seda hoolega pidutsedes tähistatakse. Sellel maal on üks suur maagiline portaal, mis mõnikord keset tantsupõrandat virvendama hakkab, avades värava paralleelreaalsusesse – Tallinna klubisse 9/11.

Portaal on avatud sel reedel, 6. aprillil ja klubi tähistab seda harukordset sündmust kahes saalis psühhedeelse peoga Tripomatic Fairytales.

House´i ja technot täis peasaalis (Tripomatic) astub õhtu naelana üles Sugark, DJ ja produtsent Portugalist, kes teeb oma tööd nii südamega, et keeldub alla neljatunniseid sette üldse mängimast.

Portugali DJ Sugark, kodanikunimega Carlos Garcia
Portugali DJ Sugark, kodanikunimega Carlos Garcia Foto: facebook.com

Sugark, kodanikunimega Carlos Garcia on maailmarändur, kes avastas enda jaoks elektroonilise muusika 14-aastaselt.

Iganädalane tipp-DJ-de raadiosaadete ja mixide kuulamine viis isiklike vinüülimängijate ostuni ja tänaseks on mees olnud puldis näiteks nii Berliinis, Koh Phanganil, Londonis, Barcelonas kui Helsingis.

«Ava oma mõistus ja meeled tunnetele, mis tulevad sinu alateadvusest, lubades helide ja sageduste tajudel juhtida su hinge... Tumedad tekstuurid, hüpnootiline gruuv ja sügavad bassid iseloomustavad muusikat, mida ma mängin,» tutvustab Sugark oma loomingut ise.

Väikeses saalis (Fairytales) saab trippida ambienti ja downtempo taktis, lastes oma kehal puhata pehmetel patjadel ja silmadel rännata kunstnik Okeiko muinasjutulistes visuaalides.

Tripomatic Fairytales peo reklaam
Tripomatic Fairytales peo reklaam Foto: Ööklubi 9/11

Sündmus Facebookis ja Sugark Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles