Magusa hinnaga Sweet Spot Festivali piletid tulevad müüki 4. aprillil kell 10.00

Sweet Spot Festival
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leslie Da Bass.
Leslie Da Bass. Foto: promo

Sel suvel toimub Tallinnas, Kultuurikatla pargis esmaskordselt muusika- ja elustiilifestival Sweet Spot. Väljakuulutatud esinejate hulgas on London Grammar, Mew, Jose Gonzales, Trad.Attack! ning paljud teised. Festivalipassid tulevad müüki juba homme kell 10.00 festivali kodulehel ja Piletilevis.

Sweet Spot festival on suurepärane kultuurielamus kõigile, kes naudivad kvaliteetset muusikat, põnevat kunsti, maitsvat toitu ja jooki ning meeldivat seltskonda. Festival leiab esmakordselt aset sel suvel, 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis ning selle vahetus ümbruses.

Tänaseks välja kuulutatud esinejate hulgas on nii maailmakuulsaid nimesid kui ka Eesti parimaid artiste. Sweet Spot Festivalil esinevad unenäoliselt melanhoolne briti elektro-pop trio London Grammar, Taani alternatiiv-rokk bänd Mew, eestlaste poolt palavalt armastatud Argentiina päritolu Rootsi laulja-laulukirjutaja Jose Gonzalez ja Eesti üks ambitsioonikamaid ja viimse aja edukamaid bände Trad.Attack!.

Lisaks leiab esinejatenimekirjast populaarse Ukraina duo 5’Nizza, põnevad Soome artistid Pyhimys ja Onni Boi ning suurepärased Eesti esinejad – Vaiko Eplik, Leslie Da Bass, Miljardid, Chalice, Reket ja Mahavok. Esinejate nimekiri täieneb peagi.

Piletid festivalile tulevad müügile 4. aprillil kell 10.00 festivali kodulehel www.sweetspot.ee ja Piletilevis. Kiirematele kehtivad eriti magusad hinnad – festivalipass on müügil hinnaga €59 ning festivali VIP-pass hinnaga €129. Kuni 7-aastastele lastele on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles