Ewert Sundja avaldab vahvas videoloos, kuidas ta koos tütrega maailma parandab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert Sundja.
Ewert Sundja. Foto: Sander Ilvest

2.-8. aprillini vältav Tallinn Music Week avaldas kampaania #hoolin, mis keskendub keskkonnasõbralikule tarbimisele. Üleskutsele on õla alla pannud mitmed tuntud muusikud kes jagavad lihtsaid viise kuidas keskkonda säästa. Nende hulgas ka Ewert Sundja kes rääkis videoloos südantsoojendava loo tütrega sõlmitud maailmaparandavast kokkuleppest.

TMW koos partneritega on käivitanud ka eelkõige lastele ja noortele suunatud videokonkursi „Minu keskkonnasõbralik pere". Konkursil osalemiseks tuleb käepäraste vahenditega filmida lühiklipp, milles osaleja tutvustab oma keskkonnasõbraliku tarbimise alaseid lubadusi, kogemusi ja näpunäiteid. Kampaania partnerid Rootsi Suursaatkond Eestis, Euroopa Komisjon, Telia ja TMW on osalejatele välja pandud ka auhinnad. Videokonkursi tööde esitamise tähtaeg on 12. aprill.

Kampaania üleskutsest hoolivamalt tarbida võtsid osa ka TMW tänavuse muusikaprogrammi artistid Marie Vaigla ja Jonas Kaarnamets (Frankie Animal), Valter Soosalu (Põhja Konn), Ewert Sundja (Ewert and the Two Dragons), Elina Nechayeva, Sandra Vungi (Neoandertals), Mick Moon, Eeva Talsi (Curly Strings), Ott Evestus (Evestus) ja Helena Randlaht (Sibyl Vane), kes jagasid soovitusi, kuidas igapäiselt hoolivamalt ja kestlikumalt tegutseda.

Muusikute videod koos konkursi lisainfoga: hoolin.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles