Anthony Hopkins süüditab probleemsete staaride raha ja võimu

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: AP / Scanpix

Veterannäitleja Sir Anthony Hopkins süüdistab probleemsete staaride, nagu Paris Hilton, Britney Spears või Lindsay Lohan, äpardustes raha ja liiga suurt avalikkuse tähelepanu.

Näitleja usub, et noored inimesed lähebad Hollywoodis kergelt hulluks kuna ei ole kuigi kogenud sellise tuntusega hakkama saamises, vahendab Wenn.

«Kui sa saad liiga palju raha, siis hakkad ennast liiga tõsiselt võtma. Kui sulle osutatakse liiga suurt avalikkuse tähelepanu, lõpetad vanglas või emana purjus peaga sõitmas,» seletas Hopkins.

«Ma arvan, et siin on tegemist raha ja võimu, au ja kuulsusega ning mul on tunne, et inimesed pööravad kergelt ära. See on kurb ja ma ei anna hinnangut. Näitlejad suhtuvad endasse tõsiselt. »

«Mul ei ole selles suhtes mingit probleemi. Ainuke asi, mis ma öelda tahan, on, et võtke vabamalt, see on lihtsalt üks film, üks rumal film. Mul on alati selline suhtumine olnud,» rääkis Hopkins.

Veel lisas mees: «Mul on näitlejana olnud suurepärane elu ning mulle on hästi makstud aga ma püüan siiski jääda tagasihoidlikuks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles