Selgus, kes sai lohutusvoorust edasi Superstaarisaate finaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest lohutusvoorust pääses rahvahääletuse tulemusena edasi kolm osalejat ja lisaks üks kohtunike lemmik.  Vaata galeriist, millised emotsioonid möllasid Superstaarisaate stuudios. 

Superstaarisaate lohutusvoorust pääsesid edasi Rauno Gutman, Anette Maria Rennit, Merilin Mälk ja Hele-Mai Mängel.

Rauno Gutman, kes esitas loo «Kell kuus». Koit Toomele Rauno esinemine meeldis: «Mul tuli helge tunne südamesse. Ilus on vaadata sellist nooruse siirust.» «Sind vaadates on alati selline poistebändi tunne,» leidis Koit Toome. Mihkel Raud aga kommenteeris karmilt: «Mind ei veennud, jättis lapsiku mulje.»

Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor,  Rauno Gutman
Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor,  Rauno Gutman Foto: Madis Sinivee

Edasi sa ka Anette Maria Rennit, kes esitas sünge loo «Must lind». Eda-Ines Etti oli rahul: «Lust oli sind kuulata. Praegu oled sa esitanud hästi tumedaid lugusid, ma arvan, et sa oled selline väljakujunenud tüüp. See tume värk sobib sulle»

Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Anette Maria Rennit
Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Anette Maria Rennit Foto: Madis Sinivee

Rahvas hääletas finaali ka Koit Toome lemmiku Merilin Mälki, kes esitas laulu«Tunnen elus end». Mihkel Raud oli seekord Meriliniga leebe ja kiitis tütarlapse muutunud stiili: «Sa näed väga hea välja. Kaks nädalat tagasi mõjusid sa suure ettevõtte raamatupidajana. See kuidas sa mõjud, on täna sümpaatne.»

Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Merilin Mälk ei usu oma õnne
Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Merilin Mälk ei usu oma õnne Foto: Madis Sinivee

Ka superstaari-kohtunikud Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome said täna tagasi oma otsustusõiguse. Kohtunike valikuga sai finaali veel üks üks õnnelik osaleja Hele-Mai Mängel. Tema esitas loo «Sorry Not Sorry». 

Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Hele-Mai Mängel
Saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor, Hele-Mai Mängel Foto: Madis Sinivee

saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor
saate "Eesti otsib superstaari" lohutusvoor Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles