Eesti võiduvõimalused Eurovisioonil aina suurenevad. Mis on Elina Nechayeva fenomen?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva Eesti Laul 2018
Elina Nechayeva Eesti Laul 2018 Foto: Elu24

Elina Nechayeva esitatud hingemattev armastuslaul «La forsa» on fännide arvestuse kohaselt Eurovisooni tugevalt teise koha kandidaat, vahendab Eurovisooni ennustuste portaal eurovisionworld. Milles seisneb meie tänavuse eurolaulu suur populaarsus?

Elina Nechayeva laul on saanud Eurovisiooni ametlikul Youtube`i kanalil juba üle miljoni vaatamise: täpsemalt 1 092 053 vaatamist. Twitter on täis säutse, mis ülistavad meie eurolaulja Elina Nechayeva ingelikku sopranit. «Eesis on iga tütarlaps nimega Elina kuninganna,» kirjutab üks Eurovisooni fänn Twitterisse viidates meie varasemale eurolauljale Elina Bornile. «See laulja võib kasvõi toidupoe-nimekirja võluvalt ette kanda,» jätkab ta: 

Kõikjal kiidetakse meie diiva imelist välimust ja sisemist sära. Briti kuumin kõmuleht The Sun tituleeris Elina lausa «Balti beibeks». Isegi need fännid, kellele ei meeldi «La forsa», on veendunud, et see saab olema üks edukamaid esitlusi tänavusel Eurovisioonil Portugalis:

Eurovisiooni ennustuste edetabelis särab liidripositsioonil Israeli eurolaul Netta Barzilai «Toy»:

Teisel kohal on aga tugevalt kanda kinnitanud Eesti «La forsa» ja kolmandat kohta ennustatakse Tsehhi europalale Mikolas Josef «Lie To Me»:

Esialgu on tegu vaid ennustustega ja Eurovisioonini on aega veel 41 päeva. Kuid Elina on juba oma perfektse esitlusega pugenud kümnete tuhandete euro-fännide südameisse. 

Eurovisiooni ennustused tänase seisuga
Eurovisiooni ennustused tänase seisuga Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles