Naine pettis vanaproualt välja kümneid tuhandeid eurosid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petta saanud vanaproua Nelly
Petta saanud vanaproua Nelly Foto: TV3

«Kuuuurija» ja Katrin Lust toovad täna televaatajani kurva loo 91-aastasest vanaprouast Nellyst, kes jääb ilma kogu oma varandusest, sest usaldas pimesi petturit.

Katrin Lust sõitis koos saatetiimiga otse Kolga külla, et uurida, mis täpselt juhtus. Kas tõesti on keegi suuteline petma 91-aastast vanaprouat, et ta enne surma oma kodust välja aetakse. Petetud Nelly räägib, kuidas ta usaldas oma ellu esmapilgul armsana ja tõepoolest usaldusväärsena tunduvat Sirlit. 

Sirli
Sirli Foto: TV3

«Tänane saade on järjekordne tõestus selle kohta, et meie hulgas on väga palju omakasupüüdlikke inimesi, kes omaenda isikliku edu saavutamiseks võtteid ei vali,» sõnas Lust.

Loo peategelaseks on vanaproua perekonnatuttav Sirli Vadi, kes tänaseks nime vahetanud - Sirli Maribelle Roosnõmm. Ta on hetkel 39-aastane ja viie erineva ettevõtte juhatuse liige. Muuhulgas toob ta maale lemmikloomade kosmeetikat. Kümme aastat tagasi oli Sirli Vadi ka Viljandimaal asuva eakate kodu üks käimatõmbajatest, kuigi täna ta selle majaga enam seotud pole. Facebookis on aga Sirli kohta kummaline grupp, kus ühel pildil seisab «vanurite petis».

Facebook
Facebook Foto: TV3

«Meie tänane saade räägib nimelt sellest, kuidas üks kurikaval naisterahvas puges vanaproua külje alla, nii, et vanaproua ilmselt selle sõpruse tulemusel kohe oma maisest varast ilma jääb,» kommenteeris Lust. 

Sirli viis heas usus Nelly notarisse, et sõlmida seal temaga täisvolikiri. Ühel päeval leidis Nelly oma postkastist võlateate, et tema nimel on võetud erinevatest laenukontoritest 86 000 euro eest laenu. Kõige tipuks oli Sirli pantinud Nelly kodu! Kas vanainimene jääb nüüd tõesti lageda taeva alla või on veel lootust Nellyt aidata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles