Kas Eesti oma Justin Bieber!? Ehk kes on superstaarisaate favoriit Jaagup Tuisk?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Tuisk ja Kart-Erik Taukar "Eesti otsib superstaarisaari" teine stuudiovoor
Jaagup Tuisk ja Kart-Erik Taukar "Eesti otsib superstaarisaari" teine stuudiovoor Foto: Madis Sinivee

Täna toimus superstaarisaate teine stuudiovoor, kus valiti välja kolm finalisti. Kolme finaali pääsenu seas oli ka 16aastane Tallinna kutt Jaagup Tuisk, kes on meile muusikalidest tuttav lapsstaar ja nõutud juutuuber. 

Mihkel Raud ütles täna saates Jaagup Tuisule: «Enesehinnangu probleeme sul ei ole! Olgu siis peale, finaalis siis näeme. Kas kirjutame kohe pileti välja?»

Jaagup Tuisk on muusikaga tegelenud lapsest saati. Ta on laulmist õppinud Kaari Sillamaa muusikaliteatris.Täna mängib Jaagup ka klaverit, kitarri, trumme, basskitarri ja ukulelet.

Jaagupi iidoliteks on Ed Sheeran ja Charlie Puth – viimase lugudest on Jaagup teinud YouTube'i ka ülimenukaid eestikeelseid kavereid:

Jaagup on jaganud lava mitmete tuntud Eesti artistidega: 2011. aastal laulis ta TV3 saates «Laulupealinn» koos Koit Toomega ning 3 aastat hiljem käis tuuril koos Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga:

 

2,5 @Moostemõis

A post shared by J Δ Δ G U P T U I S K (@tuisupoiss) on

Noormees on osalenud ka mitmetes suurtes muusikalides nagu «Billy Elliot» ja «Jane Eyre»: 

Silvi Vrait Sarah Reedina koos laste (Jaagup Tuisk, Doris Vahtra, Carolina Nellis) ning väikese Jane’iga (Laura Kohava).
Silvi Vrait Sarah Reedina koos laste (Jaagup Tuisk, Doris Vahtra, Carolina Nellis) ning väikese Jane’iga (Laura Kohava). Foto: Viktor Koškin

«Armastan muusikat, esinemist, sest see annab mulle vabaduse ning võimaluse ennast väljendada. Usun, et mul on potentsiaali» ütleb Jaagup TV3le «Kirjutan ise lugusid, salvestan ja mängin need sisse oma kodustuudios. Juhendan oma muusikavideovõtteid ning monteerin need ka ise. Mängin mitmeid pille, olen töökas ja julge esineja. Naudin muusikat!» täpsustab noormees.

Vaata Jaagupi tänast esitlust järgi SIIT: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles