Mis toimub? Inimesed lahkusid EFTA galalt ootamatult varakult (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EFTA 2018 gala saabujad
EFTA 2018 gala saabujad Foto: Raul Mee

Galaõhtu on saanud alguse ning esimesed nominendid on oma autasud kätte saanud, ent rahvas lahkub varakult. Mis võib olla selle põhjuseks?

Elu24 allika sõnul on saalis rahvast väga vähe ning peale esimest pausi lahkusid nii mõnedki külalised, mistõttu algselt saali rõdul istunud inimesed leidsid endale vabalt koha hoopis saalist.

Kas võib asi olla selles, et tegu on võrdlemisi värske üritusega? Eesti filmi- ja teleauhindade gala toimub siiski alles teist korda. Või on asi kohmetus saatejuhis? Marta Laan toimetab üksinda ning laval toimuv jätab tühja ja pingutatud mulje. 

Elu24 uuris varajase lahkumise tagamaid, miks rahvas suursuguselt ürituselt varakult lahkumas. Mitmed lahkujad ürituse kohta midagi paha öelda ei tahtnud. Ometigi mainisid mitmed, et üritus on väga pikk ning kipub venima.

Teised kinnitasid ka, et lähevad koju edasi vaatama, sest nii mitmed telekanalid galat üle kannavad. Inimeste sõnul on kodus ka mugavam, saab saadet edasi-tagasi kerida, just täpselt nii nagu meelepärane on. 

Ühtlasi, kuna kolm telekanalit kannavad saadet üle, siis ei pääse külalised poole pealt enam saali tagasi. Põhjuseks see, et see rikuks telepildi ära. Seetõttu on mitmed külalised koridorides või otsustavadki lahkuda. 

EFTA korraldustiimi esindaja sõnul muretsemiseks põhjust ei ole. «Eks ikka on edasi-tagasi liikujaid pauside ajal, aga kokku oli saalis 1300 valdkonna tegijat. See pole ka päris õige, et inimesed poole pealt saali ei saanud. Pauside ajal saadi kenasti sisse tagasi,» andis ta teada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles