Skandaalne Hannes Võrno jäi saates valetamisega haledalt vahele (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Elmo Riig / Sakala

Hannes Võrno uus saade Tallinna Televisioonis kütab jätkuvalt kirgi. Teise saate külaliseks oli Vahur Kersna, kes võttis teemaks ka Võrno aastakümneid kestnud suhte Häli Veskaruga, mis lõppes üsna inetult.

Kogenud telemehena võttis Vahur Kersna saate juhtimise kiiresti üle ning kohati paistis, et hoopis Võrno on intervjueeritav. Kersna viis sujuvalt jutu ka Võrno kakskümmend aastat kestnud suhtele, mis lõppes üsna kehvasti.

Vahur Kersna arvates jääb selline märk meedia mällu igaveseks, mille peale väitis Võrno, et keegi ajakirjanikest ei küsinud temalt juhtunu kohta kommentaari. 

«Panid sa tähele, et kas mulle on selle kahe aasta jooksul, pärast seda sama minu pereelu lahanud artiklit, kusagil sõna antud? Kas keegi on mu käest kunagi küsinud, et on see ikka päris Hannes Võrno, kes väidetavalt Facebookis asju kirjutab?» uuris telesaatejuht Kersnalt. «Ma tahan seda öelda, et mulle ei ole kahe aasta jooksul sõna antud,» jäi Võrno endale kindlaks. 

Lisaks on Võrno ka oma blogis märkinud tõika, nagu ei oleks ükski eesti meedia väljaanne mehelt kordagi küsinud kommentaari asjade selgitamiseks. 

Elu24 võttis kurikuulsa loo autoriga ühendust, kes kinnitas, et püüdis Võrnoga ühendust saada. «Loomulikult ei avalda ma ühtegi lugu ilma teise poole kommentaari püüdmata,» sõnas ta. 

Loo autor kinnitas Elu24le, et loo valmimise käigus pöördus artikli autor korduvalt Hannes Võrno poole kommentaari saamiseks, saates talle meili küsimustega, helistades ja saates ka sõnumi. Hannes Võrno vastas ajakirjanikule täiesti tühja meiliga, katkestas telefonikõne ning jättis ka sõnumile vastamata.

Allpool on mõned lood, kus Elu24 ajakirjanikud on andnud Hannes Võrnole võimaluse end selgitada, ent mees on keeldunud:

Loe artiklit sellest, kuidas eksnaine paljastas Hannes Võrno tumedama poole SIIT

Loe artiklit sellest, kuidas Hannes Võrno lakkas olemast avaliku elu tegelane SIIT!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles