Sensitiivide ohvriks langenud Kalju ja Triin võitlevad nähtamatute tontide ja Saatana endaga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sensitiivi ohvriks langenud Tiina
Sensitiivi ohvriks langenud Tiina Foto: TV3

«Kuuuurija» poole pöördusid Kalju ja Tiina Põlvamaalt, kes rääkisid sellest, kuidas nad on mõlemad sensitiivide ohvriks langenud ja missuguste hirmudega nad igapäevaselt elavad.

Mihkel Raig, isehakanud reikiravitseja, meelitas Põlvast pärit Tiina enda küüsi sellega, et ütles, et naist ümbritseb halb energia. Raig ütles, et Tiinaga on olukord lausa nii halb, et tema puhul tuleb läbi viija ravimassaaž. Ravimassaaž aga mehe jutu järgi oli naise intiimpiirkonna stimulatsioon. 

Tiina pidi 20 eurot maksva sessiooni ajal võtma end püksikute väele, puges lina alla ja Raig masseeris teda tund aega, pannes ka käe korra tema kubemepiirkonda. Raig jätkas naise kaudset ravimist kaks aastat, mille jooksul pidi mehele korduvalt raha andma. Ja kui naine ükskord maksmisest keeldus, ründas teda kuri energia, mis teda korralikult raputas ja ahistas.

Pärast 830 euro välja käimist ei saanud Tiina midagi muud, kui pideva ahistamise. Kuna ta enam Raigile raha ei maksnud, siis hakkas mees naisele tegema kaugreikit, mille jooksul mees naist telepaatiliselt hirmutas. Tiina väidab, et Raig ei lase tal öösel magada, ning isegi pärast tekkide sisse mässimist, hakkas naine siplema ja ei saa magada.

Tiina peab end nüüd igapäevaselt pihlaka oksaga peksma, et naine talle ligi ei saaks. 

Kui Tiina Mihkel Raigile helistas ja palus tal piinamise lõpetada, eitas mees, et naisele midagi tegi.

83-aastane Põlvast pärit Kalju on kurja vaimuga võitluses appi võtnud eriti ekstreemsed meetodid. Kalju nägi telekast nõidade jutusaadet ja teda hakkas müstiline ravimine. Kalju tundis, et ta sellist abi just vajabki, ning võttis ühendust Tartus elava bioenergeetiku ja ravitseja Ervin Hurdaga. Kalju ütles, et tahaks terveks saada ning Hurt oli lubanud seda teha. Aga raha eest. Paar nädalat pärast esimest kontakti oli Hurt käinud Indias ja  saatnud Kaljule paki, mille sees oli kiri, et Kalju peab ravitsejale pakis olevate medikamentide eest 200 eurot maksma. Kaljul seda raha ei olnud, saatis paki tagasi ning keeldus maksmast. Natuke hiljem tabas Kaljut must ja agressiivne energia, mis ta pikali lõi. Mees kahlustas, et teda rünnati, kuna ta ei maksnud raha.

Kurjade vastu võitlemise ekstreemne näide
Kurjade vastu võitlemise ekstreemne näide Foto: TV3

Nüüd kaitseb ta end õhupüssiga, millega loodab kurjade hingede vastu võidelda. Peale selle on tal kõrgepinge vibraator, mille ta paneb enda reie alla ja annab endale kergeid elektrišokke.

Katrin Lust võttis ühendust Ervin Hurdaga, et temalt juhtunu kohta aru pärida. Hurdaga rääkides selgus, et medikamendid ei maksnud mitte 200 eurot, vaid 200 India ruupiat ehk umbes 2,48 eurot.

Pärast seda viis Lust Ervin Hurda ja Kalju omavahel kokku. Hurt hakkas siis Kaljut ravitsema ning tema varalahkunud pojast rääkima. Kalju poeg oli 3-aastaselt vähki surnud. Aga sessiooni ajal tabas Hurta tohutu emotsioonilaine, mille järel ta pidi korraks lahkuma. Naastes andis Hurt Kaljule Indiast toodud kreemi, millega mees pidi end kreemitama, et tondist lahti saada. Kalju mainitud nii-öelda lööke põhjendas Hurt radikuliidiga.

Kümme päeva pärast seda kokkusaamist, aga võttis Kalju «Kuuuurijaga» ühendust ja ütles, et kreem ei mõju ja tont on ikka tal seljas. Radikuliidi vastu mees ei tahtnud ka meditsiinilist abi saada.

Selle järel viis Lust omavahel kokku Ervin Hurda ja Tiina. Hurt rääkis naisega ja püüdis teda aidata. Naine tahtis teda kuulda võtta ja õppiski temalt natuke reiki kohta.

Katrin Lust soovis Mihkel Raigiga kokku saada, aga talle helistades mees kokku saada ei tahtnud ning eitas, et ta oleks talle käe püksi pistnud. 830 eurot põhjendas mees vabatahtlike annetustena, mitte väljapressimisena ega reiki ravi eest.

Pärast natuke ringi vaatamist ja helistamist, sai Lust kontakti psühhiaatriga, kes sõnas, et sellised inimesed nagu Kalju ja Tiina, kes ei usalda meditsiini ja ei saa enda «hädadele» lahendust ka alternatiivset meditsiini kasutades, peaksid pöörduma hoopis kiriku poole. Ehk nende probleemid ei ole füüsilised, vaid hingelised. Kui kellegi lähedasel või tuttaval on usk isodeerikasse ja nõidadesse, siis peaks nende inimestega suhtlema ning soovitada kirikuisa poole minna, kes võib selles osas aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles