Russell Crowe pani müüki kuulsa kubemekaitsme

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe
Russell Crowe Foto: KEVIN WINTER/AFP

Uus-Meremaal sündinud kui end austraallaseks kutsuv filminäitleja Russell Crowe pani müüki filmis «Tuhkatriinumees» kasutatud kubemekaitsme.

Russell Crowe on enda lahutust finaliseerimas 48-aastasest Danielle Spencerist ning on selle valguses ära müümas mitmesuguseid filmidest pärit meeneid, mis talle aastate jooksul on kujunenud. Üks nendest asjadest on filmist «Tuhkatriinumees» pärit kubemekaitse, mida Crowe ise kandis. Toote hinnaks on pisku 500 dollarit.

Oksjon toimub aprillis, ajaks, mil tema lahutus peaks olema ametlik.

Kaader filmis «Tuhkatriinumees»: Jim Braddocki (Russell Crowe, paremal) järjekordne paremsirge on jõudnud sihile.
Kaader filmis «Tuhkatriinumees»: Jim Braddocki (Russell Crowe, paremal) järjekordne paremsirge on jõudnud sihile. Foto: Kaader filmist

53-aastane näitleja sõnas: «Just nagu me teeme koostööd lastekasvatamise osas, on väga kerge teha koostööd ka millegi sellise (oksjon) osas. Ma arvan, et ta tunneb samamoodi nagu mina, et ühel hetkel on aeg edasi liikuda ja tuleviku jaoks ruumi teha. Praktilise poole pealt, oksjonile minev kollektsioon võtab enda alla kolm tuba ning tore on lahti saada asjadest, millest ma enam ei hooli, dokumenteerida, puhastada, korrastada ja kindlustada ei soovi.»

Teiste asjade seas läheb müüki nahast saapad, mida Crowe kandis filmis «Romper Stomper» (alghind 10 000 dollarit) ja viiul, mida kasutati filmis «Kapten ja komandör» (alghind 110 000 dollarit). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles