Kas uus moeröögatus? Mees käib kontskingadega tööl (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Maxwell-Lam
Ashley Maxwell-Lam Foto: TEN

30-aastane Austraalia mees Ashley Maxwell-Lam ei ole tavaline projektijuht. Mis teeb tema teistest erilisemaks on see, et ta käib tööl kontskingadega.

Ashley ise ütleb, et 15 sentimeetrised kingad tekitavad temas tunde, et ta on võitmatu, vahendab Mirror. «See on vinge. Mitte keegi ei suudaks uskuda, et 1,80 meetri pikkune mees võiks sisse astuda kandes 15 sentimeetriseid kingi,» sõnas ta kohalikule väljaandele.

Ta lisas, et ta hakkas kontskingi kandma ühe naiskolleegi soovitusel, kellele kõrgete kontsadega kingade kandmine andis enesekindlust ja jõudu.

Ashley Maxwell-Lam
Ashley Maxwell-Lam Foto: TEN

«Ma mõtlesin selle peale ja läksin kingapoodi ja proovisin erinevaid kingi jalga ning siis oleks justkui pirn mu peas põlema läinud. Ma tundsin end enesekindlalt, ma tundsin end võitmatuna, ma tundsin end jõuliselt. Ma tundsin, et ma suudan igasugustele väljakutsetele vastu astuda,» rääkis Ashley.

Ashley Maxwell-Lam
Ashley Maxwell-Lam Foto: TEN

Projektijuhil on hetkel üheksa paari kingi. Neli on tööl kandmiseks ja viis paari vabal ajal kandmiseks. 

Ashley lisas, et ta alguses kartis sellest teemast enda ülemusega rääkida, kuna sellist asja ei tule iga päev ette, aga ta seletas, et kasu on suurem kui igasugune kriitika, mis talle võiks osaks saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles