Soome superstaarisaates osalenud noormeest kahtlustatakse vägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome talendisaate "X Factor"
Soome talendisaate "X Factor" Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Helsingi politsei uurib kuriteoteadet, mis esitati ühe saate «X Factor» tänavuses hooajas osalenud noormehe vastu. Väidetav vägistamine pandi toime enne, kui saate uut hooaega filmima asuti, vahendab Iltalehti.

Väidetavalt pandi vägistamine toime 2016. aasta 24. aprilli ja järgneva aasta 28. veebruari vahel. Süüdistatav noormees on enda sõnul politseile juba oma versiooni juhtunust esitanud ning tegu olevat laimuga. «See on internetis võetud valeinformatsioon, ma ei teinud seda,» kinnitab nooruk. «Selle kaebuse esitas üks kibestunud inimene. Ma annan hoopis tema enda laimamise eest politseisse,» lubab süüdistuse saanud noormees.

Soome superstaarisaate produtsendid olid noormehe sõnul väidetavalt kõigest teadlikud. Asi ei ole jõudnud veel süüdistuseni ja on hetkel alles menetlemisel. Kahtlustuse saanud noormeest on veebruaris eetrisse jõudnud hooajal juba näidatud ning lisaks on ta osalenud juba ka ühes teises telesaates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles