Sulo seljatas Elmar Liitmaa viinajoomises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembelaulik Sulo Club Tallinnas
Lembelaulik Sulo Club Tallinnas Foto: Taavi Kottise
Sulo tegi Elmar Liitmaale viinajoomises 1:0 ära!

23. oktoobril toimus Club Tallinnas kõmuline joomisvõistlus, millest võttis sel korral osa ka paljude naiste lemmikpoiss Sulo. Lembelaulik jõi ära 10 Vana Tallinna shott'i rekordilise 15 sekundiga.

Seesuguse rekordjoomisega tegi Sulo silmad ette isegi Liis Lassi kallimale Elmar Liitmaale, kellel kulus mõned nädalad tagasi shott'ide joomiseks 21 sekundit.

Pärast joomisvõistluse kinnipanemist esitas Sulo Club Tallinna laval ka oma uue hittloo «Kaunis suvepäev», mis pälvis rahva poolt äärmiselt sooja vastuvõtu.

Igal neljapäeval klubi laval toimuv võidujoomine kulmineerub võitja väljaloosimisega kevadel. Suures tšempionite finaalis saab kiireim napsutaja auhinnaks «Peaparandusreisi Türki».

Sulo aga lõunamaale sõitmiseks joomisvõistluse finaali ootama ei jää, vaid põrutab juba sel laupäeval Hurghadasse sooja päikese alla puhkama.

Eelkõige tõttab mees sinna aga sukelduma, kuna omab nüüdsest omanimelist OWD sukeldumislitsentsi, millega võib sukelduda lausa omal käel.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles