Hullumeelse ERKI Moeshow tänavused teemad on: privaatsus, virtuaalsus, turvaaugud ja identiteedivargused

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKi Moeshow paljastavamad palad
ERKi Moeshow paljastavamad palad Foto: Kalev Lilleorg

Eesti Kunstiakadeemia glamuurseim üritus ERKI Moeshow tuleb taas juba 31. korda. Käesoleval aastal soovib ERKI Moeshow juhtida inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas.

 

 

Üks põhilisi erinevusi võrreldes eelnevate aastatega on see, et peakorraldajaid pole üks, vaid neli, kellest igal ühel enda spetsiifiline vastutusvaldkond. Oma panuse sündmuse õnnestumiseks annavad EKA disaini-, arhitektuuri- , kunsti- ja moetudengid, kes on jaotunud erinevatesse meeskondadesse ja väidetavalt juba oma ülesannetesse täielikult sukeldunud.

 

ERKI moeshow 2017
ERKI moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

 

Tulevase ERKI Moeshow peateema on juhtida inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Turvaaugud, identiteedivargused, andmete kergekäeline jagamine - need on vaid mõned näited meid ümbritsevatest ohtudest, millele meeskond rõhub.

 

ERKI Moeshow 2017
ERKI Moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

 

 

Moeshow 2018 toimub 26. mail ning konkurss kavandite saatmiseks algas 5.märtsil. Tööd tuleb kohale tuua Eesti Kunstiakadeemia fuajees asuvasse valvelauda või saata need postiga aadressile Estonia pst 7. Konkursi tähtaeg on 28. märtsil kell 17:00.

 

 

ERKI moeshow 2017
ERKI moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

Vaata videot viimasest ERKI Moeshowst SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles