Kadri Kõusaar: kuhu me jõudnud oleme, kui ei tohi hüppavaid lapsi pildistada? (2)

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaar
Kadri Kõusaar Foto: Sander Ilvest

Vastuoluline filmitegija Kadri Kõusaar ei karda meedias skandaalsete teemadega silma paista. Hiljuti avaldas naine enda lastest paljastavad pildid, mis tekitasid avalikkuses vastakaid tundeid. 

Elu24 võttis filmitegijaga ühendust ning uuris Kadri Kõusaare käest järele, miks naine otsustas selliseid pilte avalikult jagada ning kuidas ta ise kogu olukorda suhtub.

«Panen omaarust naljakaid, vastavale kunstilisele kvaliteedile vastavad fotosid,» sõnab naine oma sotsiaalmeedia konto kohta. Ka lisab Kõusaar, et fotode eesmärk on tundlikult ja ilusti kujutada oma laste lapsepõlve. Sellised laste hetked on filmitegija sõnul ilus kingitus tema lastele, kui nad täiskasvanuks saavad.

Naine rõhutab tugevalt, et tema ei ole neid fotosid kuskile mujale üles pannud ning ei levita pilte oma lastest otseselt mitte kuskil.

 

A post shared by Kadri Kõusaar (@kousaar) on

«Ei taha kõlada arrogantselt, aga ma näen vaeva nende fotodega,» lisab Kadri juurde. Tema arvates paneb ta pilte väga tagasihoidlikult ja rahulikult ning kõik jookseb tema Instagrami kontol ühe kindla jadana. «Pigem teha üks huvitav kaader, kui et sa iga päev paned sada erinevat fotot.»

«Kuhu me jõudnud oleme, kui ei tohi hüppavaid lapsi pildistada?» esitab naine retoorilise küsimuse ja leiab, et poleemikaks pole põhjust: «kaks väikest last hullavad nii, et midagi pole paista.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles