Mis saab edasi? Sandra ja Jalmar Vabarna on bändiga lõksus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack!, kuhu kuuluvad Tõnu Tubli (vasakult), Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna, on nelja tegutsemisaasta jooksul mänginud-laulnud end rahva südamesse ning noppinud muusika­auhindade galalt hulk võidutrofeesid.
Trad.Attack!, kuhu kuuluvad Tõnu Tubli (vasakult), Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna, on nelja tegutsemisaasta jooksul mänginud-laulnud end rahva südamesse ning noppinud muusika­auhindade galalt hulk võidutrofeesid. Foto: Stina Kase

Eesti folkmuusikaansambel Trad.Attack! on hädas. Bändiliikmetel on suur mure, sest ilm on visanud vimpka ja bändil on raskused kontserdipaika jõudmisega. 

Trad.Attack! jagas oma Facebookis videot, milles ilmneb, et muusikud on suures hädas. Nimelt on bändil vaja jõuda Hiiumaale, ent praamid ei sõida. «Väga pingeline olukord on seoses Hiiumaaga,» sõnab Sandra Vabarna videos. 

Bänd on proovinud kõikvõimalikke variante ning viimasest videost jääb kõlama, et kui praam tõesti ei sõida, jääb bändile veel ka eralennuki variant. Sellise lennuki peale mahu aga ainult neli inimest.

Olukord on pingeline, ent hoiame pöialt ja loodame, et bänd jõuab soovitud sihtpunkti!

Vaata videoid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles