Maailma nunnum koerapäästaja: kutsikate mahajätmine ei olnud variant

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Kahana oma päästetud kutsikatega
Jordan Kahana oma päästetud kutsikatega Foto: Jordan Kahana / SWNS.com/Jordan Kahana / SWNS.com

Maailma nunnumaks koerapäästjaks tituleeritud ameeriklane Jordan Kahana päästis surmale määratud kutsikad ja reisib nüüd oma uute kaaslaste seltskonnas ümber maailma. 

Režissöör Jordan Kahana oli läbisõidul Grand Canyon'ist, kui märkas teel kaht pisikest kutsikat. Mees peatas auto ning juhatas väiksed tegelased teelt ära. Veidi aega mõeldes ja ringi vaadates jõudis ta tõdemuseni, et sinna hüljatuid jätta neid ei saa, vastasel juhul kutsikad surevad. 

 

FREE HUGS

A post shared by Adventure Squad ‍♂️ (@jordankahana) on

Ta võttis nad sülle, kallistas neid ja otsustas loomad endale jätta. Pärast saatuslikku kohtumist otsustas Jordan töölt lahkuda ja hakata elama ränduri elu koos oma kahe truu kaaslasega.

 

Counting down the days until we’re back

A post shared by Adventure Squad ‍♂️ (@jordankahana) on

«Mul on õnn, et saan teha palju vabakutselist tööd, hoida kokku kuludelt ja planeerida reise nii, et saan veeta aega oma koertega,» räägib mees. Sellest ajast saati on trio jõudnud paljudesse paikadesse ka väljaspool Ameerikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles