TOP 10: Eestimaa staaride kõige nunnumad beebid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina perre tütar, kelle nimeks sai Lumi
2016. aastal sündis muusik Stig Rästa ja tema elukaaslase Karina perre tütar, kelle nimeks sai Lumi Foto: Instagram

Eesti staare tabas möödunud aastal korralik beebibuum ning nii mõnigi tuntud inimene sai esimest korda lapsevanemaks. Vaata, millised tõeliselt nunnud staarbeebid on hiljuti ilmavalgust näinud.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar - Lauljatepaar, kes on koos olnud kümmekond aastat, pidas 2016. aasta septembris muinasjutulised pulmad Itaalias. Lauljate perre sündis 16. veebruaril esiklaps ning Tanja ja Mikk on nüüd ühe väikese pisipoja vanemad.

 

 

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Mari Ojasaar ja Jesper Parve - Mari Ojasaare ja tema elukaaslase Jesper Parve perre sündis 8. veebruaril perelisa. Nüüd on peres kaks last, nende esimene poeg, Aaron Troy, sündis 2014. aastal.

Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger - 36-aastane lauljanna on koos  muusikamänedžerist kallima Fred Kriegeriga koos olnud ligi 14 aastat. 6. jaanuaril sündis nende perre väike tüdruk.

Anni Rahula ja Tomi Rahula - Anni ja Tomi abiellusid Tallinna vanalinnas asuvas Püha Vaimu kirikus 24. juunil 2013. aastal. Anni ja tema muusikust elukaaslane Tomi Rahula tervitasid värsket ilmakodanikku 28. juunil. Tütreke sai eksootilise nime Rubi. 

Grete Šadeiko ja Robert Griffin III - Ameerikas resideeruv mitmevõistleja ning tema NFLi mängijast kihlatu tervitasid 2.juulil oma pisitütart. Tütreke sai nimeks Gloria Griffin. 

Ines Karu-Salo ja Martin Salo - Ines ja tema IT-ärimehest armastatu Martin Salo abiellusid 20. augustil 2011. aastal Viljandi Jaani kirikus. Pere esimene laps nägi ilmavalgust 12. augustil ning sai nimeks Isabel.

 

Throwback 2 weeks old Isabel #newborn #baby

A post shared by Ines Karu▫️Salo (@ineskarusalo) on

Helen Randmets ja Reigo Randmets - perekond Randmetsa pere sai kolmanda poisslapse võrra täiendust möödunud suvel. Endine Nexuse lauljanna tõi 11. juunil ilmale pisipoja, kellel pandi nimeks Joren Rei.

 

Tüübid vannis, häid lapsi mahub mitmeid ühte pisikesse vanni

A post shared by Helen Randmets (@helenrandmets) on

Egle Eller-Nabi ja Heiki Nabi - Tippsportlased, kes on koos olnud ligi 9 aastat, said möödunud suvel teise lapse. Perekond Nabi pisipoeg Henri nägi ilmavalgust möödunud aasta 24. juulil.

Stig Rästa ja Karina Rästa - perekond Rästa esiklaps nägi ilmavalgust 2016. aasta lõpus. Pisipiigale pandi nimeks Lumi.

 

judy is a punk #ramones #judy #punk #restoranriis

A post shared by Stig Rästa (@stigrasta) on

Saara Kadak ja Märt Pius - Imeline näitlejapaar, kes kohtus aastal 2014. kirjaniku Margus Karu romaani «Nullpunkt» samanimelise seriaali võtteplatsil, said lapsevanemateks möödunud aasta kevadel. Märt Piusi ja Saara Kadaku perre sündis tütar 25. märtsil Pelgulinna sünnitusmajas ja tütreke sai nimeks Susanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles