Sõbralik Keisi: mõni miss ei teinud mu suhtluskatsetest väljagi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missikandidaat Keisi Lokk
Missikandidaat Keisi Lokk Foto: Sixtina

Eestlanna Keisi Lokk (19), võitis 30. aprillist 14. maini Lõuna-Koreas peetud iludusvõistlusel Miss Global Beauty Queen kõige sõbralikuma missi eriauhinna ehk tiitli Miss Friendship.

«Sain kõige paremini tüdrukutega läbi. Organisatsioon ja kohtunikud nägid seda ning andsid mulle selle auhinna," pajatab Keisi Õhtulehele antud intervjuus.

Keisi sõnul ei olnud kaugeltki kõik võistlusel osalevad tüdrukud üksteise suhtes heatahtlikud ning ka tema sai korduvalt konkurentide õelust tunda. 

«Kingi nad lava taga päris ära ei peida, aga käivad ja teevad teistele nägusid ega taha suhelda, kui näevad tugevat konkurenti.»

«Mul oli mitu korda nii, et kui läksin nendega suhtlema, siis nad ei teinud minust väljagi. Nad lihtsalt kõndisid mööda ega vastanud mu küsimustele. Aga noh, tuleb tugev olla ja ei tohi alla anda – see on nende probleem, et nad nii teevad.»

Keisi ei lasknud end kõigest sellest heidutada ja käitus teiste võistlejatega sellegipoolest kenasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles