Abikaasa vägistanud pagulane õpetab eestlastele rahvatantsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüriast pärit Samer Khtab, kes ähvardas oma naist põlema panna.
Süüriast pärit Samer Khtab, kes ähvardas oma naist põlema panna. Foto: Arvo Tarmula / Lääne Elu

Projekti «Saame tuttavaks!» raames toimus Viljandis kohtumisõhtu Eestis elavate süürlastega, kus üks osalejatest oli ka läinud aastal kriminaalkorras süüdi mõistetud Süüria pagulane Samer Khtabi.

Samer Khtabi on mees, kes eelmisel aastal ründas oma naist. Tüli käigus teipis mees naise käed kinni ning tarvitas tema kallal vägivalda. Lisaks ähvardas mees naise põlema panna, olles talle eelnevalt peale valanud süttivat vedelikku. Pärnu maakohus karistas meest osaliselt reaalse vangistusega.

Ürituse projekti, kus mees osales, kirjeldatakse projekti kodulehel järgmiselt: «Saame tuttavaks» raames korraldavad Eesti Pagulasabi, Johannes Mihkelsoni Keskus ja Tartu rahvusvaheline maja koos partneritega üle Eesti kokku 45 ühisüritust, kus kohtuvad rahvusvahelise kaitse saajad (elik pagulased), Eestis elavad välismaalased ja kohalikud inimesed.

Loe refereeritud täispikka artiklit Õhtulehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles