Kuula: skandaalne punkbänd põrutab uue singliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne punkbänd Giuseppe Perverdi
Skandaalne punkbänd Giuseppe Perverdi Foto: Promopilt

Eesti viimaste aastate enim kõneainet pakkunud punkansambel Giuseppe Perverdi Big Band üllitas netisingli «Nils Holgersson». Singli B-pooleks on sama laul, kuid märksa vürtsikama lüürikaga.

 «Lugu räägib  ülilahedast päiksepaistelisest kevadhommikust, kui meeletasandid on kõrgele tõstetud ja eelmine õhtu mälust salaja kustunud,»” rääkis trummar Juss Rebane Elu24’le.

Loos teeb kaasa ka ninahagenlik naisvokalist Liisa TitsMan.
«Siuke klassikalise ülesehitusega räpilugu mõlkus juba ammu meeles, kus refräänis meloodiline naisvokaal töö ära teeb ja loo inimeste mällu talletab,» selgitasid kitarristid Erkman ja Hannes Mets.

«Ropp ja mitteropp versioon sellepäras, et refrääniga oli kaks ideed. Lihtsam oli kaks versiooni linti võtta kui vaidlusi pidada,» täpsustab Juss Rebane. Kuidas suhtus sellesse loo produtsent-helireźissöör Elmu Värk, mehed ei täpsustanud.

Giuseppe Perverdi Big Bandi esinemisi on võrreldud väikeste tuumaplahvatustega, mille epitsentriks on korraga lava- ja lavaesine. Järgmine võimalus selleks avaneb kolmapäeval 25. mail, kui GPBB astub Tallinnas Von Krahlis üles Venemaa Top-3 punkrokkansambli Tarakany! Euroopa-tuuri Tallinna kontserdi erikülalisena
 

Kuula GPBB uut singlit siit.
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles