Mart Ummelas hakkab Tallinna TV peatoimetajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Ummelas.
Mart Ummelas. Foto: .

Vikerraadio kauaaegne saatejuht Mart Ummelas lahkub ERR-ist ja alustab järgmisest esmaspäevast Tallinna TV peatoimetajana.

«See vastab tõele, et ma lahkun ERR-ist,» ütles Mart Ummelas Postimees.ee-le.

«Jah, aga rohkem mingit kommentaari ma ei ole nõus andma. Ma olen lubanud seda esimesele allikale ja teistele ma ei saa seda lubada,» lisas Ummelas.

Mart Ummelas ütles, et täpsemat infot tema siirdumisest uuele ametile saab järgmisel esmaspäeval.

Ummelasele Vikerraadiosse saateid ei jää. «Minu teada ei jää mulle küll ühtegi saadet Vikerraadiosse. Mulle ei ole ühtegi saadet sealt pakutud, » ütles Ummelas ning lisas, et ta ei ole nõus rohkem kommenteerima.

Mart Ummelasest saab 23. maist 2011 Tallinna Televisiooni peatoimetaja.

1977–1981 ja 1995–2000 töötas Mart Ummelas Eesti Raadios, oli juhatuse liige, Vikerraadio direktor, 1997–2000 programminõukogu esimees. 1. septembrist 2006 oli ta Eesti Raadio vastutav toimetaja.  2007.aasta juunist on Ummelas Eesti Rahvusringhäälingu programmi «Vikerraadio» vastutav toimetaja. Ummelas on teinud selliseid saateid nagu näiteks «Mnemoturniir», «Huvitaja» (2009–2011), «Keelesõnum», «Kogu ja tegu» (2011), ...
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles