Quentin Tarantino: Polański 13-aastane vägistamisohver «tahtis seda»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: Admedia, Inc//Sipa USA/Scanpix

Quentin Tarantino, Ameerika auhinnatud filmilavastaja, võib Harvey Weinstein'i ahistamisskandaalide valguses tunduda kui murest murtud mees, ent Tarantino ammune intervjuu paneb mehe hoopis uude valgusesse, vahendab Page Six

Tarantino kaitses filmilavastaja Roman Polańskit 2003. aastal tehtud intervjuus sõnades: «ta ei vägistanud 13-aastast... ta seksis alaealisega. See ei ole vägistamine.»

Kui intervjuu jooksul tuletati mehele siiski meelde, et Polański ohver oli täis topitud alkoholi ning narkootikume, ei olnud mees ka sellega nõus. «Ei, see ei olnud üldse nii. Ta ise tahtis seda ning käis vanema mehega... Ta oli sellega ise nõus,» jätkas mees Polański kaitsmist.

Quentin Tarantino on suurema tähelepanu pälvinud pärast seda, kui näitlejanna Uma Thurman avaldas «Kill Bill» filmivõtetelt stseeni, kuidas naine pidi ohtlikku trikki ise tegema ning seeläbi õnnetusse sattus ning viga sai. Naise sõnul kästi tal produtsentide poolt teha trikke, milleks tegelikult oli olemas kaskadöör. Üheks produtsendiks oli näiteks Harvey Weinstein. «See on üks asi, mida kahetsen kõige enam,» kommenteeris Tarantino õnnetusega lõppenud trikki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles