Juur Eurovisioonist: tulemused oleks paremad, kui meid esindaks Evelin Ilves

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves oranži kraega triibulises mantlis, millega külastas ka novembris Austriat
Evelin Ilves oranži kraega triibulises mantlis, millega külastas ka novembris Austriat Foto: SCANPIX

Humorist Mart Juur pakkus välja lahenduse, kuidas võiks Eesti osalemist ja tulemusi Eurovisioonil paremaks muuta. Juure arvates tuleks lauluvõistlusele saata Evelin Ilves lauluga «Hopa'pa-rei!».

«Selge see, et tulemused oleks paremad kui meid esindaks Evelin Ilves! Tegu on ju niivõrd andeka inimesega,» räägib Mart Juur Raadio 2 saates «Siin me oleme».

«Kujutage ette, kui tähtis oleks Eurovisiooni sündmus siis, kui teadustaja ütleks, et nüüd esineb teile Horvaatia transvestiidi ja Poola asjapulga vahel Eesti Vabariigi presidendi abikaasa, kes laulab teile laulu «Hopa'pa-rei!». Siis tuleb Evelin, viiul käes, moodne eesti disainerite poolt komponeeritud kostüüm seljas, võib-olla mõned omavalmistatud fotod on visuaaliks,» lisas humorist.

«Tänapäeval võib tänu Auto-Tune'ile igaüks laulda. Küsimus pole ju selles, kas kellelgi on häält või mitte, küsimus on, kas ta on märgiliselt mõjuv asi ja ma arvan et kui me saadaks Evelin Ilvese, siis tulemus oleks väga hea. See on meie rahvuskehandile väga tähtis, et see võit tuleks,» rääkis Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles