Õed mõisteti kolmeaastase poisi surnuks peksmises süüdi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrvaritest õed.
Mõrvaritest õed. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Kaks õde, Glenndria ja LaShirley Morri peksid kolmeaastase poisi pesapallikurikaga surnuks, kuna ta võttis köögist ilma luba küsimata muffini.

Õed mõisteti teisipäeval süüdi kolmeaastase Kejuani teise astme mõrvas. 

Süüdistuse kohaselt karistasid 25-aastane Glenndria Morris, kes on poisi hooldaja, ning tema õde LaShirley Morris poissi lüües teda korduvalt kurikaga vastu pead ja laksasid tema tagumikku, kuna poiss oli köögist ilma nende luba küsimata muffini võtnud.

Kolmeaastane Kejuan Morris.
Kolmeaastane Kejuan Morris. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Kui intsident 21. oktoobril aset leidis ütlesid õed politseile, et poiss lämbus muffinit süües ja nad aitasid teda. See pidi seletama, miks tema keha oli muljumisjälgi täis. 

Õed rääkisid, et poiss läks pärast seda magama, aga kui nad teda hiljem kontrollima läksid, siis oli poiss teadvuseta. Õed helistasid kohe hädaabisse.

Kiirabi ütles politseile, et kolmeaastane oli surnud juba pikemat aega. Ta kuulutati surnuks Atlanta meditsiinikeskuses. Fultoni maakonna koroner kinnitas hiljem, et poiss suri löögist tömbi esemega tagajärjel.

Politsei arreteeris õed ja nad viidi Fultoni maakonnavanglasse, kus neile määrati 200 000 dollariline kautsjon.

Naised on juba poisi surmas süüdi mõistetud, aga nende karistusistung toimub hiljem. Neid võib maksimaalselt ees oodata eluaegne vabadusekaotus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles