Mees seksis enda tütrega ja tegi ta rasedaks

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa sai enda tütrega lapse.
Isa sai enda tütrega lapse. Foto: Wake County Sheriff

Paarikest ootab nüüd ees karistus verepilastuse eest.

42-aastane Steven Pladl otsustas lahku minna enda naisest, et alustada suhet enda 20-aastase tütrega, kes pärast sündimist 1998. aastal lapsendamiseks anti. 

Katie Pladl otsustas 18-aastaseks saamise järel enda päris vanemad üles otsida. Ta kasutas selleks sotsiaalmeedia abi ning varsti olidki vanemad leitud. Steven elas koos abikaasa ja kahe lapsega Richmondis, Lääne-Virginas.

Katie ei paista korrakaitsjate pärast muret tundvat, kui postitas nii mitmeidki pilte endast, oma isast ja nende ühisest lapsest sotsiaalmeediasse.
Katie ei paista korrakaitsjate pärast muret tundvat, kui postitas nii mitmeidki pilte endast, oma isast ja nende ühisest lapsest sotsiaalmeediasse. Foto: Wake County Sheriff

Vaid mõned kuud hiljem kujunes isa ja tütre vaheline millekski enamaks kui on normaalne ning Steveni abikaasa kolis elamisest välja. Naine ütles hiljem politseile, et Steven hakkas Katie põrandal magama, et temaga rohkem koos olla.

 

Nothing fancy, just love #justmarried #simplewedding #pregnancy

A post shared by Katie Fusco Pladl (@your_local_amateur) on

Aga 2017. aasta mais sattus naine ühe oma lapse päeviku peale, milles oli kirjas, et Katie on rase ja Steven on lapse isa.

See oli umbes sel ajal kui Steven ja Katie otsustasid kolida Knightdale'i linna Põhja-Carolinas.

Steven ütles oma teistele lastele, et nad hakkaksid Katie't kutsuma kasuemaks. Mees ütles ühe telefonikõne ajal naisele, et tema ja Katie kavatsevad abielluda.

Squeaky clean! #bathtime #baby

A post shared by Katie Fusco (@anamateurmama) on

Father & Son ✨ #fatherandson #bonding

A post shared by Katie Fusco (@anamateurmama) on

Eelmise aasta novembris anti korraldus peeri arreteerimiseks. Eelmisel nädalal aga suudeti nad lõpuks leida ning neile esitati süüdistus verepilastuses, abielu petmises ning perverssuse praktiseerimises. 

Nendega koos leiti ka väike poisslaps, kes arvatakse olevat Steveni ja Kate'i poeg.

Poiss sündis arvatavasti eelmisel septembril, mille järel avaldas Katie enda Facebooki lehel temast pildi ja kirjutas juurde «Carolina õhk». Tema sõbrad õnnitlesid kommentaariumis noort naist emaks saamise puhul.

Veel alles 18. jaanuaril avaldas Katie Instagramis pildi sellest, kuidas tema isa oma poega toidab. Ta kirjutas pildi juurde «Esimene toitimine #firstsolidfood #baby #fatherandson»

 

First Feeding #firstsolidfood #baby #fatherandson

A post shared by Katie Fusco Pladl (@your_local_amateur) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles