Brad Pitti ja Angelina Jolie lahutus saab ametlikult teoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Filmistaarid Brad Pitt ja Angelina Jolie on oma lahutusele lõpliku käigu sisse andnud, vahendab Life & Style

Hollywoodi kuumim staarpaar andis oma lahutusest teada juba poolteist aastat tagasi, kuid mitmed vaidlused laste hooldusõiguse ja hariduse teemal on selle protsessi hirmus pikaks venitanud.

Angelina Jolie (42) püüab kõike ise hallata ega ei soovi oma võimu nii kergesti käest ära anda. Ta on kõik ühes: täiskohaga ema, inimõiguste aktivist, ÜRO pressiesindaja, glamuurne näitleja, režissöör ja produtsent. Angelina ei lubanud tänavu muuseas Brad Pittil (52) ei jõule ega uusaastat koos nende ühiste laste ja kasulaste: Maddoxi (16), Paxi (14), Zahara, (13), Shilohi (11) ja kaksikute Vivienne`i ja Knoxiga (9) veeta. 

Kogu protsessile ei ole aidanud kaasa ka tõik, et Brad pöördus emotsionaalset tuge otsides oma endise kallima Jennifer Anistoni poole. Loodame siiski, et Angelina ja Brad suudavad omavahel peagi normaalselt läbi saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles