Weinsteini assistent: ma pidin tema sperma ära puhastama

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: STEVE CRISP/REUTERS/SCANPIX

Süüdistused endise filmiprodutsendi vastu ei ole kuhu kadumas. Nüüd väidab tema endine assistent, et ta pidi mehe järelt tema sperma ära puhastama.

Meediamoguli endine assistent kaebab mehe kohtusse, süüdistades teda selles, et ta oli sunnitud tema sperma ära koristama ning hankima talle erektsioonihäirete vastaseid ravimeid.

Sandeep Rehal, kes töötas Weinsteini juures kaks aastat, süüdistas meest seksuaalses ahistamises ning lisades, et Weinstein kutsus teda pidevalt v****s ja p*****s, ning rabas teda ebasobivate kohtade pealt.

Kohtudokumentides on kirjas, et Rehali ülesandeks oli mehele seksuaalpartnerite hankimine ning leidiks selleks isegi mehele New Yorgis korteri, mis asus tema kontori vahetus läheduses.

Üks naise lisakohustusi oli Weinsteini kabinetis asunud diivanilt tema sperma ära koristamine. «See juhtus umbes kolmel korral nädalas, kui Weinstein New Yorgis oli,» rääkis naine.

Rehal lisas, et muude asjade kõrval pidi ta mehele hankima ka puhast aluspesu, ning kui nad koos autos istusid, hõõrus Weinstein tema jalgevahet.

Weinsteini esindajad eitavad neid süüdistusi ning lubasid nende väidete tagasilükkamiseks ka tõendid hankida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles