Transseksuaalne naine sihib Brasiilia aasta tagumiku tiitlit

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Oliveira
Paula Oliveira Foto: Instagram

Miss Bumbum on Brasiilias igal aastal aset leidev võistlus, kus proovitakse leida naisvõistlejate hulgas kõige kenama tagumiku omanik. Sel aastal on võistlusega esmakordselt liitunud ka transseksuaalne naine.

Aasta 2018 läheb Brasiilia aasta tagumiku võistlustel ajalukku, kuna sellest võtab esimest korda osa ka transseksuaalne naine nimega Paula Oliveira.

Paula Oliveira
Paula Oliveira Foto: Instagram

Paula, kes sündis Vinicius Oliveira nime all, tegi soovahetusoperatsiooni kuus aastat tagasi. Naine ootas kaks aastat, et tema uue identiteedi dokumendid läbi tuleksid. Ta on 27-aastane ning võtab väga suure riski niimoodi avalikuks tulemisega, sest Brasiilia ei suhtu geidesse ja transseksuaalidesse hästi.

Erinevate skandaalide ja vastuolude tõttu on Miss Bumbum võistlus elamas viimaseid aastaid ning lõpetab varsti tegevuse. Võistlus saab kõige rohkem kriitikat, kuna muudab naised seksobjektideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles