Võimalik vaid Venemaal: mees tappis endise tüdruksõbra ja seksis tema laibaga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatiana Strakhova.
Tatiana Strakhova. Foto: East2West News

19-aastane Artjom Iskhakov, kes ei suutnud taluda seda, et tema endine tüdruksõber Tatjana oli koos teise mehega, kägistas ja pussitas naise surnuks ning seksis tema laibaga. 

Artjom lämmatas Tatjanat ja vägistas teda, kui naine oli suremas. Artjom ütles õõvastavas sõnumis enda vanematele, kuidas naise süda ikka veel tuksus, mille peale mees naist pussitas ja siis tema naise laibaga seksis. 

Mõrvar Artjom.
Mõrvar Artjom. Foto: East2West News

Kõik see oli mehe jaoks füüsiliselt kurnav, seega ta pidi vahepeal pausi tegema, sõi võileibu, ning kiitles paar tundi hiljem, kuidas ta laibaga taaskord seksinud oli.

Mehe käitumine oli tingitud tema armukadedusest, et Tatjana oli leidnud teise mehe. Talendikas IT-tudeng tunnistas, et see, mida ta tegi, oli jube, aga ta tegi, mida tahtis.

Artjom poos end mõned hetkel pärast video postitamist üles, paludes veel enne nii enda kui naise vanematelt andestust, ja öeldes, kust nad võivad laibad leida.

Tatjana oli viieline õpilane ühes Moskva prežtiisemas ülikoolis ning oli varasemalt Artjomiga käinud, kuid siis suhte lõpetanud.

Tatjana.
Tatjana. Foto: East2West News

Artjom ja Tatjana jätkasid koos elamist, aga naine jätkas teiste meestega käimist. Tema kõige hiljutisem poiss-sõber oli mees nimega Igor.

Artjom kirjutas, et tema kinnisidee naisega seksida oli see, mis viis lõpuks selleni, et ta Tatjana tappis. Ta kirjutas häirivas sotsiaalmeedia postituses, et ta väsis kuulamast naise seletusi, miks ta ei taha temaga koos juua, ning ei jõudnud enam vaadata, kuidas naine tema sõbraga flirtis.

Mees kirjeldas küllaltki detailselt, kuidas ta naist ründas: «Ta tuli koju, ma istusin köögis, ta kõndis oma tuppa. Ma lõin teda näkku, ta kukkus põrandale. Ma lõin teda veel paari korral, tal hakkas suust verd jooksma, ning ta käskis mul lahkuda,» rääkis Artjom.

Siis ta kirjeldas, kuidas naise süda veel lõi, mille järel mees teda natuke aega kägistas ja siis tal kõri läbi lõikas. Siis ta seksis naise laibaga ning pani kirjas, mida ta oli just teinud. Artjom läks ja tegi endale siis võileiva, magas paar tundi ja seksis uuesti naise laibaga.

Tatjana.
Tatjana. Foto: East2West News

Pärast seda oli paras aeg Tatjana vanematele kirjutada: «Andestage mulle, et ma teilt teie lapse võtsin. Ma armastasin teda väga. Teate, alles selles hetkel ma taipan, mida kuradit ma tegin. Mul on külm ja minu käed hakkasid veel rohkem värisema.»

Artjom tunnistas vastikust, mida ta tundis, kui ta naise laibaga seksis: «Nüüd ei ole rohkem midagi teha kui end ära tappa. Ma rikkusin mitme inimese jaoks õnne ja mille jaoks? Lõppude lõpuks on vaid üks tühjus, mis mind ennast haarata võib.»

Aga mitu tundi hiljem kirjutas ta: «Milliseks ma olen muutunud? Vabandust. Ma ei saa enda pattudest kunagi puhtaks. Ma suudlen Tanjat tema külmale laubale ja lähen teen ettevalmistusi (enda tapmiseks). Ta lebab seal surnuna ja külmana. Isegi sõrmed enam ei liigu. Hüvasti, armas printsess.»

Artjom jättis teate ka enda vanematele. «Ma olen teile tohutu suureks pettumuseks. Nüüd ei ole enam tagasiteed. Meenutage minust aeg-ajaltki midagi positiivset. Ma ei uskunud, et kõik võib kunagi nii lõppeda.»

Politsei uurib mõlema inimese surma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles