Vaata, kes saabusid Eesti Muusikaauhinnad 2018 galale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimub Saku Suurhallis aasta oodatuim muusikasündmus Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, kuhu on oodata kohaliku muusikamaailma koorekiht. Vaata galeriist, kes on saabumas pidulikule galale. 

Tänavune Eesti Muusikaauhindade gala tuleb suurem kui kunagi varem –  Saku Suurhalli püstitatud kolmel laval toimuv show üllatab silmapaistvate tehniliste lahendustega ning spetsiaalselt selleks õhtuks loodud erinumbritega esineb paarkümmend populaarset artisti nii popi, rock’i kui folgi valdkonnast, nende seas ka läbi aegade legendaarseimad muusikud.

Lavale astuvad 2 QUICK START, TRAD.ATTACK!, LIIS LEMSALU, MILJARDID,  NOËP, NEXUS, OTT LEPLAND, TANEL PADAR, GENKA, AROP, REKET, BEEBILÕUST, 5MIINUST, JÜRI POOTSMANN, LEXSOUL DANCEMACHINE, LEPATRIINU, PÚR MÚDD, CAATER, JAAGUP KREEM & TAAVI LANGI, RAINER ILD, PEDIGREE.

Saku Suurhallis on kohal ka Elu24, kes toob teieni õhtu säravaimad hetked!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles