Näitleja James Franco näppas Scarlett Johanssonilt rinnanõela

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: AP / Scanpix

Hollywoodi näitleja Scarlett Johansson pidas eile Los Angeleses «Time´s up» liikumise eestkõnelejana sensatsioonilise kõne, milles hüüdis muuseas välja ka näitleja James Franco nime, vahendab Vanity Fair

Lummav näitleja Scarlett Johansson on lõiganud maha oma kaunid blondid lokid ja sõdib nüüd ühes naisõiguslastega ahistamiste vastu. Hollywoodi ahistamisskandaalide tuules sai pihta ka näitleja James Franco. 

James Franco
James Franco Foto: Scanpix

Franco lavakunstikursuste õpilased hakkasid Kuldgloobuste gala ajal ükshaaval Twitterisse mehe kohta jaburaid süüdistusi esitama. Vaata James Francole esitatud süüdistusi SIIT.

«Ja muuseas James Franco, ma tahan oma rinnanõela tagasi!» ütles Scarlet eile massidele esitatud kõnes. Rinnanõel on ilmselge vihje sellele märgile kirjaga «MeToo», mida james Franco Kuldgoobuste galal kandis. Tekib küsimus, kas Scarlet Johansson pikkis oma kõnesse sisse provokatiivse nalja või on asi tõesti veelgi tõsisem kui esmapilgul tundub. 

Videot Scarlet Johansson esitatud kõnest vaata siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles