Ed Sheeran kihlus kauaaegse kallimaga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Isabel Infantes/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti laulja Ed Sheeran, kes on muusikamaailmas praegu kõige kuumem nimi, otsustas viimaks enda pikaaegse kallima Cherry Seaborni kätt paluda. 

Ed Sheeran, 26, palus kallima Cherry, 25, kätt aastavahetusel.

Laulja jagas uudist Instagrami vahendusel enda 18,9 miljoni jälgijaga, kirjutades: «Sain endale enne uut aastat kihlatu. Me oleme väga õnnelikud ja armunud, ning meie kassid on ka õnnelikud.»

Ta postitas teate üheskoos fotoga, milles ta suudleb naist põsele.

Kuigi Sheeranil on nüüd vaja enda pulmapidu planeerima hakata, siis on laulja vihjanud, et ta võib enne enda pulmi osaleda selle aasta kindlasti enim tähelepanu saaval pulmapeol. Nimelt, on laulja vihjanud, et ta esineb prints Harry ja Meghan Markle pulmas.

Temalt ei ole seda küll veel ametlikult küsitud, kuid kui pakkumine peaks tulema, oleks ta enam kui nõus. «Jah, miks ka mitte!» vastas ta ajakirjaniku küsimusele enda MBE (Member of British Empire) tiitli saamise järel. 

Ed ja Cherry teavad teineteist juba kooli ajast ning nad hakkasid kohtamas käime septembris 2015. Paarikest ei ole väga palju avalikult koos nähtud, aga kui see on juhtunud, siis hoiavad nad teineteisel käest kinni.

Ed on alati olnud väga privaatne enda suhtest Cherryga, kuid avaldas hiljuti, et naine aitas tal vältida narkootikumide sõltuvusse jäämist. Laulja sõnas Jonathan Rossi jutusaates: «Ma arvan, et sa pead, kui sa liitud selle tööstusega, sellega kohanema, ning ma ei kohanenud, sest ma olin kogu aeg tuuril. Ning kõik lõksud, mille kohta inimesed lugesid, ma leidsin end ühel hetkel nende sisse vajumas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles