Ajakirjanik kartis töökaotust seksuaalses rünnakus süüdistatud koomiku kaitsmise pärast

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashleigh Banfield
Ashleigh Banfield Foto: twitter

CNN-i tütarjaama HLNi saatejuht Ashleigh Banfield sõnas, et ta kartis kaotada töö, kui astus välja India päritolu ameerika koomiku Aziz Ansari kaitseks.

Pärast seda, kui sai avalikuks, et Ansarit süüdistatakse seksuaalses ahistamises, sõnas Ashleigh Banfield, et selle juhtumi puhul pole tegu seksuaalse ahistamisega, vaid lihtsalt halva seksiga. Banfield ütles naisele, kes koomikut süüdistas, et ta peaks endale «suure tüdruku püksid» jalga tõmbama.

Aziz Ansari on üks viimastest kuulsustest, kes on langenud seksuaalses ahistamises süüdistatud meeste hulka.
Aziz Ansari on üks viimastest kuulsustest, kes on langenud seksuaalses ahistamises süüdistatud meeste hulka. Foto: FRED PROUSER/REUTERS

Selle tulemusena sai naine pealtvaatajatelt suure toetuse osaliseks, mis aga ei meeldinud inimestele, kes seisid väidetavalt seksuaalse ahistamise ohvriks langenud naise toetajatele.

HLNi saatejuht Banfield sõnas, et ta kartis pärast enda väljaütlemist uuesti eetrisse minna, sest ta oli varem enda arvamuse eest seismise tõttu langenud ametialase tagasilöögi ohvriks.

Aga Banfieldi õnneks sai talle osaks peaaegu täieliku toetus, ja seda isegi enda tööandja poolt, kui ta astus anonüümsele süüdistajale vastu.

Banfield oli öelnud, et naise süüdistused on kohutavad ning rikuvad #MeToo liikumist, mis seisab seksuaalse rünnaku ohvriks langenud naiste eest. Banfield lisas, et see anonüümne süüdistaja liialdas halva kohtingu looga ja ta lihtsalt pidi selle kohta midagi ütlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles