Uus töö ja elu muutev operatsioon tulid Krista Lensini ellu samaaegselt

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Kristina Lensin
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Kristina Lensin Foto: Meelis Tomson

Sellele päevale, kui Ajakirjade Kirjastuse juht Mart Luik kutsus Krista Lensini kohtumisele, et teha talle ettepanek asuda juhtima ajakirja Kroonika, planeeris saatus naisele ka teise elu muutva otsuse - tal tuli minna haiglasse operatsioonile, mille järel pole enam võimalik emaks saada, kirjutab ajakiri Naised.

Krista rääkis, et kasvaja kasvas väga kiiresti, tekkisid paistetused ja häired ning arstid panid ta valiku ette, öeldes, et taoliste verejooksudega võib ta elu lõppeda reanimatsioonis või lihtsalt lõppeda.

«Siis jõudis mu elus kätte hetk, kui sain aru - kõik muud huvid ja kohustused tuleb endalt maha raputada ja tõsiselt tervisega tegeleda!»

Kuid just siis pakuti talle seltskonnaajakirja peatoimetaja kohta, millest lihtsalt ei saanud ära öelda. «Pärast operatsiooni oli taastumisaega vaja, kuid seda mul jälle ei olnud - otsustamiseks jäeti loetud nädalad,» märkis Krista.

Kui ühele 38-aastasele naisele öeldakse otsesõnu, et ta oma elus enam emaks ei saa, võtab see jalad alt ka tugevaimal natuuril ning Krista tunnistas, et oleks võinud minna operatsioonile juba aasta varem, kuid eitas esialgu probleemi, keeldudes endale tegelikkust tunnistamast.

Pärast operatsiooni oli ta oma elu ainsas ja suurimas, umbes neli päeva kestnud depressioonis, sukeldudes seejärel uude töösse. «Tuleb sukelduda millessegi, mis sind vaimustada suudab, nii süviti, et sul pole enam aega endale mõelda,» teab naine maailma üht toimivamat valuvaigistit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles