Karl-Erik Taukar pahandab meediaga (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: TV3

Mõned päevad tagasi avaldas Elu24 toimetus galerii Eesti tuntud inimeste kodudest, sealhulgas ka laulja Karl-Erik Taukari Rohu kvartalis asuvast kodust. Artikkel jäi ka silma Taukarile, kes pidas heaks linki sotsiaalmeediakanalis jagada.

Taukar jagas artiklit oma Facebook´i seinal, kommenteeris seda stiilis: paparatsod on küll ägedad aga still creepy (siiski hirmutav - ingl. k.), mis kutsus ka teisi kaasmaalasi sõna võtma, kirjutab portaal Ohmygossip, kes võtab kokku Taukari «näo»:

«Karl-Erik Taukar on mees, kes 2017. aastal võitis Eesti Muusikaauhinnad 2017 auhinnagalal aasta meesartisti, albumi ja popalbumi auhinna. Temast ilmusid artiklid nii eesti, soome kui ka rootsi meedias. Lugejad ning tema muusika kuulajad jumaldavad teda, keskmine Eestis elav naine näeb temast üle öö märgi unenägusid... meedia on vigastanud ennast, et temast positiivset kajastust toota - aga kes ta on? Lühidalt - inimene, kes ei ütle isegi aitäh.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles