Mida Igor Mang ise Mallukaga juhtunust arvab? (3)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas
Mallukas Foto: Facebook

Mariann Treimann ehk Mallukas, kes Igor Mangi horoskoobi eest peab nüüd Ekspress Meediale üle 6000 euro raha maksma, tahtis mehe enda käest teada, mida ta sellest skandaalist ka ise arvab. Selleks võttis naine kätte ja helistas Mangile.

Mallukas tegi täna enda blogis postituse, kus kirjeldab enda telefonivestlust Igor Maniga, mehega, kelle horoskoopi ta oli samas blogis jaganud. Mallukas soovis helistamisega teada saada, mida Mang ise sellest skandaalist arvab. 

Igor Mang
Igor Mang Foto: Scanpix / Martin Ahven

Väljavõte Malluka postitusest: 

«Ei, ma ei tea sellest mitte midagi,» ehmus Igor, kui talle olukorda seletasin. «Mina ei tea juriidilisi nüansse, aga pöörduge Maalehe poole, rääkige nedega. Homme tööpäev, saate äkki lahenduse?» kirjeldas Mallukas Mangi vastust tema küsimusele.

Mallukas kasutas siis ka võimalust ja palus mehe käest vabandust.

Väljavõte Malluka postitusest: 

«Minu käest ei ole vaja vabandada,» torkas Mang kohe lohutavalt vahele. «Minul on ainult hea meel, et see teile meeldis ja sellega tegelesite!» kinnitas ta rõõmsalt ja paistis, et pikka viha mees pidada ei kavatse. 

Blogijat huvitas ka, mida Mang sellisest võlanõudest arvab, ja sai sellele ka loodetus vastuse.

Väljavõte Malluka postitusest: 

«Mina arvan et üheltki korralikult inimeselt ei tule võtta sellist summat,» naeris ta (Mang). «Jällegist, mina ei tea juriidilisi nüansse, ma ei tea, mida tohib teha ja mida ei tohi, aga hea, et see ei ilmunud enne lehte. See ei ilmunud ju enne lehte? Ma ei saa siis üldse aru, mis siis häda on?!» põrutas Mang lõpetuseks.

Kokkuvõtes jäi Mallukas telefonikõnega rahule ja on õnnelik, et Mang tema vastu pikka viha ei pea.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles