Mari Ojasaar kasutab öökreemi asemel õli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Ojasaar
Mari Ojasaar Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Meigikunstnik Mari Ojasaar peab äärmiselt lugu mineraalkosmeetikast ning hoolitsetud nahast.


«Hea meigieemaldaja, toonik ja niisutaja on mul alati kosmeetikakotis olemas! Need on kolm asja, mis on mulle kosmeetika puhul esmatähtsad,» tutvustab Mari oma meigikoti sisu Buduaari veergudel ning lisab: «Veel on seal alati peitekreem, mineraalpuuder ja nude huulepulk!»

Mineraalkosmeetikat hindab Mari väga. «Üks meigifirma, kelle poliitika ja suhtumine tundub mulle väga õige, on Jane Iredale. Nende tooted on enamjaolt mineraalsed ja superhea kvaliteediga,» toob Ojasaar välja tema lemmikkosmeetikafirma.

Samuti meeldivad talle Artdeco ja Make Up Store'i mineraalmeigid. «Olen väga vaimustatud mineraalmeigist. Nipina soovitan mineraalkosmeetikat kindlasti naturaalkarvapintsliga kasutada, muidu lendlevad mineraalid pintsli küljest lihtsalt ära!»

Lisaks mineraalsele kosmeetikale jumaldab Mari ka looduslikke õlisid, mille juures meeldib naisele just nende hea toime nahale ja täielik looduslikkus. «Just sai otsa magusa mandli õli, mida kasutasin öökreemi asemel. Nüüd testin orgaanilist kookoseõli.»

Erilist meiginippi Mari välja ei oska tuua, vaid rõhub juba teada-tuntud faktile, et naeratus teeb inimese ilusaks.

«Iga inimese teeb ilusaks hea tuju ja naerul nägu, need oleksid esmased, mida soovitan. Meigialaselt kindlasti hoolitsetud nahk, millele meik kanda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles