Hiinlased kahtlustasid, et Eestist saadeti uuele missivõistlusele sama kaunitar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann
Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann Foto: promo

 Missis Estonia Viktoria Borgmanni hämmastav sarnasus varasema eestlannast missiga tekitas iludusvõistlusel Mrs Globe 2017  Hiinas korralikku segadust. 

Viljandist pärit kaunitar Viktoria Borgmann esindas Eestit tänavusel iludusvõistlusel Mrs Globe 2017Viktoria jõudis finaali parimate hulka ja talle omistati Celebrity Of The Year  tiitel. Peale tema särtsaka talendivoorus esitatud sambatantsu etteastet kirjutasid sellest mitmed Hiina ajalehed ja väljaanded.

Hiinas aeti aga naine pidevalt segi teise Eesti iluduskuninganna Triinu Akimseuga, kes võitis viimati ülemaailmse iludusvõistluse Mrs Worlwide 2017. Seda on üle maailma väga palju juba küsitud, et ega nad juhuslikult õed ole. Iludused näevad tõesti väga sarnased välja, eriti multikultuurses kontekstis tõmmude kaunitaride kõrval – peaaegu nagu kaksikud.

Nagu kaksikõed: Mrs Worlwide 2017 Triinu Akimseu (paremal) ja Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann
Nagu kaksikõed: Mrs Worlwide 2017 Triinu Akimseu (paremal) ja Missis Estonia 2017 Viktoria Borgmann Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles