Markle'i vend: Meghan oli lapsena väga privilegeeritud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry ja Meghan Markle
Harry ja Meghan Markle Foto: Reuters / Scanpix

Jõulud koos enda kihlatu Meghan Markle'iga veetnud prints Harry sai hakkama natuke vastuolulise väljaütlemisega, öeldes, et Briti kuningapere on justkui pere, keda naisel ei ole kunagi olnud.

See vihastas Markle'i poolõde Samanthat, kes kirjutas Twitteris, et Meghanil on tegelikult suur perekond, kes on tema jaoks kogu aeg olemas olnud.

Meghan Markle'i poolõde Samantha Grant
Meghan Markle'i poolõde Samantha Grant Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Aga kuna printsi kihlatul on ka vend ja isa, siis soovisid lehemehed ka nende käest teada, mida nad prints Harry väljaütlemisest arvavad. Meghani vend, Thomas Markle juunior sõnas: «Ilmselgelt oli tal perekond. Ta oli väga privilegeeritud. Ta sai kõik, mida ta kunagi tahtis. Me andsime endast parima, et pühadeks kokku tulla.»

Kui juuniorit käest küsiti, mida tema isa sellest arvab, ütles mees: «Mu isa on sellest üsna haavunud, tegelikult. Ta pühendas suurema osa ajast temaga ja jagas temaga kõike. Ta püüdis garanteerida, et tal oleks kõik, et olla elus edukas ning jõuda sinna, kus ta on täna.»

Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle
Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles