Loe kommentaare: välismaised eurofännid on Eesti Laulus pettunud, kuid on üks kindel lemmik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Kairit Leibold / ERR

Välismaised Eurovisiooni fännid väljendavad pärast Eesti Laulu poolfinaali võistluslugude kuulmist pettumust, sest paljude arvates olid eelmise aasta poolfinaalid tugevamad. Üks laul tõuseb aga populaarse euroblogi Wiwibloggs kommentaarides ja Youtube'i edetabelites esile ning selleks on Elina Nechayeva «La Forza». Positiivset tagasisidet saab ka eestikeelne «Külm» ja «Laura (Walk With Me)».

Valik kommentaare Wiwibloggsist:

Jo: «Minu lemmikud on «La Forza», mis oleks justkui Hans Zimmeri kirjutatud ja oleks pärit mõnest filmist. Lisaks «Everybody's Dressed», millel on hea refrään. Meedib «Tempel», kuid ma ei usu, et sellel Eurovisioonil hästi läheks. «Knock Knock» on natuke veider, kuid mulle meeldib see räpp. Üldjoontes pole väga tugev aasta, enamik lugusid on keskpärased. Valiksin «La Forza», sest sellel on parim võimalus finaali jõudmiseks.»

Polegend Godgarina: «Traagiline valik. Mulle meeldis ainult kolm lugu: «La Forza», «Külm», ja «Everybody's Dressed».»

Angie P: «Üldine arvamus teisest poolfinaalist: väga vähe häid laule. Esimene poolfinaal on parem.»

West: «Esimene poolfinaal on minu arvates palju tugevam. Teisest poolfinaalist paistab välja «Misty» ning «Spellbound» ja «Young» on okeid, kuid mitte midagi nii head kui «Drop That Boogie», «Laura (Walk With Me)» või «Külm», mis on minu esikolmikus.»

Roelof Meesters: «Eesti Laul on üks mu lemmikuid kohalikke finaale, kuid see aasta on väga nõrk.» 

Dada: «Kurb. Enamik laule pole kuigi head ja ma igatsen juba eelmise aasta Eesti Laulu.» 

Sabrina: «Minu kaoks on parim «Külm». Ma ei ole «La Forza» suur fänn, kuid pean tunnistama, et kui Elina laulab hästi otse-eetris, võib see olla midagi erilist. Stigi laul on mittemidagiütlev. Mulle meeldib Iirise hääl, kuid laulus pole ma kindel.»

Charlie Chan: «Desiree «On My Mind» on võrratu, kuid Ethnoplasty «Külm» on meistriteos!»

Luc: «Ma kuulasin kõik 20 laulu ära ja minu jaoks on kaugelt parim Desiree «On My Mind». See on moodne, kaasahaarav poplugu, ehkki laul muutub kolmanda refrääni juures igavaks. Eesti Laul on võrreldes eelnevate aastatega nõrk, kuid see laul võiks Eurovisiooni võita.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles