Selena Gomezi ema sai kreepsu ja viidi haiglasse, kui ta sai teada tütre taasühinemisest Justin Bieberiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Selena Gomez Los Angeleses
Justin Bieber ja Selena Gomez Los Angeleses Foto: AKM Images / GSI Media / Vida Press

Selena Gomezi ema sai närvivapustuse ja toimetati haiglasse, kui ta sai teada, et tema tütar on ekskallima Justin Bieberiga taas suhte üles soojendanud.

Võimudele lähedased allikad rääkisid TMZ-le, et politsei külastas lähedaste palvel eelmisel nädalal Los Angelese hotelli, et kontrollida Selena ema Mandy Teefey heaolu. Naine viidi vabal tahtel lähedalasuvasse haiglasse tervisekontrolli.

Intsidendiga tuttavad allikad rääkisid kõmuväljaandele, et Mandy ja Selena läksid tülli, kui rääkisid lauljatari suhtest Justin Bieberiga. Kui Selena avalikustas, et ta käib koos Justiniga paariteraapias, sai Mandy närvivapustuse, kuna ta mõistis, et noorte suhe saab olema pikaaegsem, kui ta lootis.

Selena perekond pole siiani Justinit heaks kiitnud. Mandy sai samal päeval haiglast välja ja ta otsustas Selena rahule jätta, et ta saaks ise selgusele jõuda, mida ta elult tahab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles