Prokuratuur vastab: Laura Kõrgemäe väidetava kupeldamisskandaali uurimises on toimunud arenguid (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Instagram

Mõni aeg tagasi lahvatas skandaal, milles süüdistati Laura Kõrgemäed väidetavas kupeldamises. Kaks kuud hiljem annab Riigiprokuratuur ülevaate uurimisest. 

Prokuratuuri esindaja sõnul on vahepealsel ajal tunnistajaid üle kuulatud. «Tänaseks on selle kriminaalasja raames pöördunud politsei poole mitmeid inimesi, kes on tunnistajatena üle kuulatud,» vastab Riigiprokuratuuri avalike suhete nõunik Kaarel Kallas.

«Hetkel kellelegi kahtlustust kuriteo toimepanemises esitatud ei ole ning jätkub info kogumine,» tõi prokuratuuri esindaja välja olulise nüansi. 

Samal ajal ei pea prokuratuur võimalikuks avaldada, kes täpsemalt on üle kuulatud ning kas nende seas on ka Laura Kõrgemäe ise või ärimees I.J. Zand. «Seda, millised menetlustoiminguid on tänaseks tehtud (muuhulgas siis ka seda, kes on üle kuulatud), ei ole kahjuks võimalik avaldada,» avaldas avalike suhete nõunik Kaarel Kallas Elu24le.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles