Pilk peale: Tanel Padar valas uude muusikavideosse keerulise suhte Kristel Mardisooga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Tanel Padar

Tanel Padar andis täna välja uue singli «Soovin head», millele on filmitud ka muusikavideo. Lugu pärineb viie looga EP-lt pealkirjaga «Parem veelgi».

Täna ilmus Taneli Padari esimene soolo-minialbum «Parem veelgi», millelt kuuleb viit sel aastal sündinud muusikapala. Esimene singel «Parem veelgi» avalikustati juba kevadel ning sai fännidelt väga palju positiivset tagasisidet. Teine singel, tempokas «Teineteisele» tuli välja suvel ning kolmandat singlit «Soovin head» on võimalik kuulata alates tänasest. Lisaks on EP-l veel kaks uut lugu – «Hingame uuesti» ning «Veel ja veel».

«Ilmunud minialbum on minu jaoks väga märgilise tähendusega,» räägib Tanel ise. «Lood räägivad uutest algustest ja pärast pöörast möödunud aastat tunnen, et olen jõudnud oma elus väga heasse kohta. Usun, et see singel, EP ja muusikavideo tähistavad millegi suure ja põneva algust.»

«Antud muusikavideo filmimine oli emotsionaalselt üsna raske, sellest saavad aru ilmselt kõik, kes videot vaatavad,» kommenteerib Tanel. «Aga nii tugeva tiimiga oli seda siiski rõõm koos teha, protsess ise oli väga sujuv. Olen väga tänulik kõigile, kes video valmimisele kaasa aitasid, erilised tänusõnad video režissöörile Laura Lisete Roosaarele.»

EP «Parem veelgi» on peagi saadaval kõigis muusikaga varustatud poodides. Täna saab plaati tellida Tanel Padari veebipoest aadressil www.311.ee ning kuulata Spotifyst, Deezerist ja teistest digikanalitest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles