Galerii: Saku Suurhallis algas suurejooneline ja glamuurne Jõulugala 2017 (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku Suurhallis algas järjekordne Eesti suurim ettevõtete aastalõpupidu Jõulugala 2017, mis toob tänavu juba kolmel õhtul kokku rekordarvu osalejaid, kellele pakuvad meelelahutust vabariigi hinnatumad artistid. 

Juba neljandat aastat toimuv Jõulugala kasvab iga korraga. Täna õhtul naudivad glamuurse peo tarvis tundmatuseni muudetud Saku Suurhallis oma töökaaslastega pidu ligi 1130 inimest 60 erinevast ettevõttest. Homme, 15. detembril, täidavad halli 1300 inimest 80 ettevõttest ning laupäeval koguneb pidutsema ligi 1000 inimest 60 firmast. 

«Näha on, et Jõulugala formaat on ettevõtjate jaoks järjest mugavam, sest me korraldame nende eest töötajatele ära sellise firma jõulupeo, millesarnast on raske üle trumbata. Me toome kolmel õhtul inimestele kätte rikkalikku programmi parimat meelelahutust, mida suur osa neist ei tihkaks üksinda ilmselt oma jõulupeo jaoks tellida. Lisaks ei pruugi viie- või viieteistkümnekesi mõnes restoranis jõulupeo pidamine olla sugugi nii meeleolukas, kui ühes saalis koos sadade uute tuttavatega teistest ettevõtetest,» lausus Jõulugala peakorraldaja, Saku Suurhalli tegevjuht Tarmo Hõbe.

Tänavusel Jõulugalal loovad meeleolu Eesti meelelahutuse vaieldamatud kroonijuveelid. Kolmel õhtul astuvad publiku ette sellised armastatud staarid nagu Kalle Sepp, Koit Toome, Laura Põldvere ning Pearu Paulus ja 2 Quick Start. 

«Seejuures kannavad kaks artisti just Jõulugalal esmakordselt ette oma eriprogrammi - Kalle Sepp esitab koos Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkestriga legendaarse Georg Otsa parimaid palasid ning 2 Quick Start kütab saali eriti kuumas oma 25. aastapäeva erikavaga,” lausus Jõulugala peakorraldaja, üritusturundusfirma Broadline loovjuht Janek Reimal. «Ja ka see pole veel kõik - just Jõulugalal esitab Laura suure publiku ees esmakordsele oma värsket singlit «Waterfall».»

Õhtujuhtidena astuvad Jõulugalal üles Mirtel Pohla ja Mait Malmsten. Lisaks löövad Ain Mäeotsa lavastatud galaõhtul kaasa veel Dance Factory efektsed artistid ning õhtu juhatab sisse ja lõpetab DJ Vaido Pannel. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles