Salma Hayek: Harvey Weinstein on ka minu koletis - ta ähvardas mind tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salma Hayek
Salma Hayek Foto: Alberto E. Tamargo/Sipa USA/Scanpix

Näitlejanna Salma Hayek avalikustas oma loo seoses väidetava seksuaalkurjategija Harvey Weinsteiniga. Hayeki sõnul ähvardas filmiprodutsent teda tappa.

Hayek kirjutab New York Timesis avaldatud loos «Harvey Weinstein Is My Monster Too», et ta sattus Weinsteini tähelepanu alla seoses 2002. aasta filmiga «Frida».

Hayeki sõnul ilmus Weinstein sageli ootamatult tema hotellitoa ukse taha: «Sealhulgas kohas, kus olin tegemas filmi, millega ta isegi seotud polnud!»

Hayek kirjutas, et Weinstein tahtis temaga koos duši alla minna ja kui ta sellest keeldus, tahtis mees pealt vaadata, kuidas ta end peseb. Weinstein ja tema alasti sõber olevat tahtnud näitlejannale massaaži teha. 

Hayeki sõnul tuli koos Weinsteiniga tema ellu see, et ta pidi pidevalt «ei» ütlema: «Ei massaažile. Ei oraalseksile, mida ta mulle teha tahtis. Ei nõudmisele, et ma koos teise naisega end paljaks võtaksin. Ei, ei, ei, ei, ei.»

Hayek kirjeldas, kuidas tema järeleandmatus mehe lõpuks tõelisesse raevu viis. 

«Ühel vihahetkel ütles ta need hirmsad sõnad: «Ma tapan su ära ja ära arva, et ma seda ei suuda!»,» meenutas Hayek,

Filmiprodutsent Harvey Weinsteini on seksusaalses ahistamises tänaseks avalikult süüdistanud üle 80 naise ning mitmed väidavad, et mees vägistas neid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles