Anu Välba küsimus võttis Karl-Erik Taukari esiti sõnatuks: see on väga isiklik asi, ma ei tea, miks ma seda riigitelevisioonis räägin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: ERR

Anu Välba esitas oma saates «Hommik Anuga» laulja Karl-Erik Taukarile küsimuse, mis võttis laulja esimese hooga sõnatuks.

«Kõik me eksime. Millised on vead, mida sina oled teinud?» uuris Välba.

«Vead...» vajus Taukar mõttesse.

«See on väga hea küsimus. Alati tagantjärele vaadates, mingid asjad, mis ma mõtlen, et on olnud vead, siis viie aasta pärast ei tundu enam vigadena. Kõike on millekski vaja,» sõnas laulja pärast pikka pausi ja tublit sõõmu vett.

«Kõige tähtsam on ikkagi see, kuidas on minu suhted lähedaste inimestega. Võibolla olen ma olnud kohati liiga impulsiivne ja sellega ma olen pannud oma lähedaste kannatuse mingil määral proovile. See on väga isiklik asi, ma ei tea, miks ma seda riigitelevisioonis räägin. Selles mõttes, jah... Liigne impulsiivsus ja selline kerge egoism. Aga ma töötan nende kallal,» tunnistas ta.

Alati ei jaga autogramme

«Paari aastaga olen natuke kosunud selles kunstis. Oli aegu, umbes neli aastat tagasi, kus ma ei öelnud suurt millelegi ei. Kui sa ütled kõigile jah, saad tagantjärele aru, millele oleks pidanud ei ütlema,» rääkis Taukar ei-ütlemisest.

Sel aastal oli kaks intsidenti, kus väikesed fännid ootasid Taukari autogrammi, kuid pidid pettuma.

«Kujutad ette. Suvel üks ja sügisel üks. Päris hea statistika tegelikult,» kommenteeris Taukar autogrammiskandaali.

«Jah, ma võin sellest täiesti avalikult rääkida. Need kaks korda olid sellised, kus ma ei andnud ühtegi autogrammi. Esimene kord oli kiire praami peale ja teine kord oli vaja saal teha ümber käsipallimänguks. Neid on veel olnud. Need ei ole ainsad kaks korda, kui ma pole sellel aastal autogramme andnud,» ütles Taukar. 

Laulja rõhutas, et ka edaspidi ei anna ta kõikidel kontsertidel autogrammi ja publik peab seda mõistma. Autogrammijagamist peab ta siiski esinemiste oluliseks osaks.

Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: ERR

Ajad on muutunud

«Ma meenutan enda lapsepõlve, kui ma nägin Topeltlöök tuuril Smilersit esimest korda laivis. Kassetid olid ribadeks kuulatud ja siis ma nägin neid esimest korda ja vaatasin, kuidas Urmas Jaarmann, lokkis peaga, mängib bassi ja Hendrik Sal-Saller mängib pilli. Ma olin nädal aega veel sellest emotsioonist täiesti kantud,» meenutas Taukar.

«Tol hetkel ei olnud üldse sellist asja... Esiteks polnud nutitelefone, millega pilti teha, ja mul ei oleks tulnud mõttessegi minna sinna hõikama Hendrikut, et «Saller, ou, kuule, mul on kiire, teeks pildi ära ja ma saan ära minna». Mul ei oleks tulnud mõttessegi sellist asja teha! Ma saan aru, et ajad on muutunud, nutiajastu, kõigil on fotokad... Artistid on sellega tegelikult adapteerunud,» nentis Taukar, et ajaga tuleb kaasas käia.

Igatseb privaatsust

Laulja tunnistas, et tal on hetki, kui ta soovib privaatsust.

«Näiteks pärast seda, kui sügisel tehti minust pilt, kui ma Tartus alkoholivaba õlut jõin. Siis tekkis mul mingisugune veider paranoia. Näiteks kui ma lähen oma spanjelpoisi Berdiga välja, ta teeb sinna oma produkti ja siis ma lähen koristama seda, on mul paar korda olnud küll, et ma seisan selle kilekotiga seal ja korra vaatan, kas kuskil miski klikimees teeb pilti või ei tee. Ja siis ma alles lähen ja viskan selle ära,» sõnas Taukar.

Taukar märkis siiski, et võrreldes välismaaga on Eestis asjad rahulikud. 

«Ma ei kujuta ette, kuidas peab vastu Justin Bieber või Katy Perry. Meil on see ikkagi väga rahulik,» ütles ta.

Karl Erik Taukar ja Kerli Kivilaan
Karl Erik Taukar ja Kerli Kivilaan Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles