Kirsti Timmer elab jätkuvalt eksmehega ühise katuse all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Hambakliinik pidas koos staaridega oma sünnipäeva! Kirsti Timmer
Nordic Hambakliinik pidas koos staaridega oma sünnipäeva! Kirsti Timmer Foto: Tiit Mõtus

Suhteraamatu välja andnud Kirsti Timmer avaldab Kroonika, et elab oma eksmehe ja laste isaga ühise katuse all, kuigi nende teed läksid lahku juba aasta eest. 

«Keegi ei ela kogu elu ühe inimesega nii, et ei saaks haiget, ei saaks petta, ei oleks kukkunud või ei oleks tõusnud,» ütleb Kirsti Timmer Kroonikale. 

Värske suhteraamatu «100 nippi kuidas hoida suhet» tutvustuses seisab: «Öeldakse, et tark inimene õpib teiste vigadest, rumalal jäävad endagi apsud märkamata.»

Kirsti Timmer ütleb, et tal on seljataga üks üürike abielu ja seitseteist aastat kestnud kooselu. «Olen kümme aastat teinud suhtesaadet, mille käigus kuulanud ära tuhandete inimeste muresid. Tänu hobile analüüsida inimeste käitumist, olen õppinud nii enda kui ka teiste vigadest.» 

Timmer kutsub teisigi kaasa mõtlema: «Kuidas toimida nii, et meie ümber oleks rohkem mõistmist ning vähem lahkuminekuid ja hukkamõistu.»

Kirsti Timmeri suhteraamat
Kirsti Timmeri suhteraamat Foto: rahvaraamat.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles